UW AUTO LATEN WASSEN EN POETSEN

Wilt u liever niet met uw auto door een wasstraat dan kunt u uw auto laten wassen door het autowasbedrijf in Almere. U bent bij ons aan het juiste adres! Heeft u vragen over onze werkwijze of welke wasproducten wij gebruiken? Kom gerust langs of neem contact met ons op door te bellen naar 036-2022062. Wij wassen met veel plezier ook uw auto.

Auto waspropramma: TCC Basis

Wij spuiten uw auto geheel in met een speciaal schoonmaakmiddel en wax. Uw velgen reinigen wij ook. Wij gebruiken vervolgens autoshampoo en spuiten uw auto af.

Binnen 10 minuten staat u buiten.

Vanaf € 7,00

Auto wasprogramma: TCC medium

Wij reinigen de velgen diepgaand. De binnenkant van de deurportieren en kofferbakrand nemen wij mee. De binnen- en buitenkant van de ramen reinigen wij en wij drogen de auto geheel. De ramen aan de binnenkant en buitenkant maken wij vetvrij en vingervrij.

De binnenkant stofzuigen en blazen wij, ook bij de moeilijk bereikbare plekken. De dashboard en deurpanelen geven wij een lapje. Wij ronden het af met een autogeur.

Binnen 40 minuten staat u buiten.

Vanaf € 22,50

Auto wasprogramma: TCC premium

De binnenkant reinigen wij diepgaand, ook de deur-, stoel- en hemelbekleding, zodat het z´n oorspronkelijke kleur terugkrijgt en allerlei vlekken op de autostoelen en deuren tot het verleden behoren! Wij reinigen uw motor.

Wij polijsten, poetsen en waxen de auto. Afhankelijk van de staat van de auto, zijn wij een halve dag tot een hele dag bezig om uw auto in nieuw staat (showroom) te brengen mede door de stoelbekleding die na de reiniging moet drogen en de behandelingsduur om de glans van uw auto te herstellen.

Ruikt uw auto naar sigaretten of naar de hond? Wij verrichten een geurbehandeling! Zijn uw koplampen dof of geelachtig? Met speciaal gereedschap polijsten wij die helder!

Met het polijsten gaan de ondiepe krassen ook weg!

Vanaf € 110,-

UW AUTO OOK LATEN WASSEN?

100% HANDGEWASSEN

Alle auto’s worden bij ons volledig met de hand gewassen. Wij zijn dus geen wasstraat!